Vi gør det nemt for dig:

Få en skarp pris på anlæg af have

Nemt, hurtigt og gratis

Her kan du få 3 gratis og uforpligtende tilbud fra lokalområdet til anlæg af ny have

Drømmer du om at anlægge en have og er du nysgerrig på prisen?

På siden her kan du få et overblik over mulighederne og samtid bestille 3 gratis og uforpligtende tilbud fra anlægsgartnere, der er klar til at tage opgaven.

Denne side indeholder reklamelinks

få en pris på drømmehaven

Hvilken type have ønsker du at anlægge?

Det er naturligvis det første skridt i processen – at finde ud af, hvad det er for en type have, du går og drømmer om. Her er nogle af mulighederne.

Anlæg af ny have med græsplæne

Er der tale om at få anlagt en ny græsplæne, så er det en opgave, der er ret nem at gå til.

Der er lidt forskel på om det er tale om anlæg af ny græsplæne til nybyg eller om du ønsker at anlægge en ny græsplæne ovenpå en eksisterende græsplæne. Læs mere om prisen på anlæg af ny græsplæne her.

Anlæg af græs i haven

Anlæg af en have der skal være familiens leverum

Mange ønsker at bruge haven aktivt, og at få skabt en have, der passer til en bestemt livsstil. Det kan f.eks. være at få integreret shelter og bålplads, det kan være at få anlagt et lækkert terrasse-område, der er samlingspunktet for grillaftener, havefester og rosé-tid i solen.

Gør din anlægsgartner opmærksom på disse ting, så det kan indtænkes på bedste vis i haveplanen. Du kan evt. få ham til at give en pris på hvert element i haven, så du ved, hvad du har med at gøre.

Anlæg af terrrasse få pris

Anlæg af prydhave og sansehave

Dette er typisk til dig, der elsker blomster og gerne vil have en have, der er smuk for øjet. Det kan være, du måske øndkrt din egen skærehave af smukke, vasevenlige stauder.

Ønsker du en sansehave, så er der flere elementer der kan spilles på, for at få valuta for pengene. Det kan være lyde som rislende vand og raslende frøstande eller intense dufte og spraglede farver.

Anlæg af staudehave

Sommerfulglehaven

Nogle ønsker en have med fokus på biodiversitet og hjemmmehørende planter, der tiltrækker sommerfugle, bier, et væld af insekter og det dyreliv, der ellers følger med. Det er en smuk tanke og det kan gøres på mange måder.

Det kan f.eks. være i ”vild med vilje” stil, som ofte er en prisbillig løsning, eller det kan blot være at være opmærksom på at inkludere træer, blomster og planter, der tilbyder næring til insekterne det meste af året.

Anlæg af sommerfugle have

Anlæg en smuk have med vand

Måske ønsker du at omdanne din græsplæne til en naturlig have med et vandløb og plads til dyr og insekter? Eller måske kunne du tænke dig en lille dam med Koi karper? Der findes nogle rigtigt fine løsninger til vand i haven. Du bestemmer naturligvis selv om haven skal anlægges som en prydhave eller lidt mere vildt med vilje.

Anlæg af havedam med karper

Ting der har inflydelse på prisen på anlæg af haven

Prisen for anlæg af en have kan variere betydeligt afhængigt af flere faktorer:

Havens størrelse og omfang

Jo større og mere kompleks haven er, desto højere kan prisen være.

Valg af materialer

Kvaliteten af materialerne, der bruges til anlægget, kan påvirke prisen betydeligt. Valg af planter, træsorter, sten, og andre elementer kan have forskellige omkostninger.

Arbejdskraft

Den tid og det arbejde, der kræves for at anlægge haven, påvirker også prisen. Komplekse designs eller terræn kan kræve mere arbejdskraft og dermed øge omkostningerne.

Specielle features

Tilføjelse af funktioner som vandfunktioner, belysningssystemer eller terrasseområder kan øge prisen.

Typiske timepriser for anlæg af have

Man vil som oftest bestille en fast pris på hele opgaven, men timepriser på gartnerarbejde ligger tit i dette leje:

Fræsning af området (tillæg for maskine)
Ofte set til ca. 500 kr/time

Tømrer eller brolæggerarbejde
Ofte set til ca. 500 kr/time

Der kan komme tillæg ifht. kørsel, bortskaffelse eller specielle forhold omkring opgaven.

Sådan bestiller du tilbud på anlæg af en ny have

Derfor anbefaler vi 3byggetilbud.dk

  • Det er gratis og uforpligtende at hente 3 tilbud
  • Hurtigt klaret – tager kun 5 min. at bestille tilbud
  • De har forhåndsudvalgt de bedste firmaer til opgaven – så du får kun tilbud fra kvalificerede firmaer
  • Du kan spare mange penge – flere end du tror
  • Gratis entreprisegaranti på 35.000 kr. for private der vælger en håndværker via 3byggetilbud.dk

Hvorfor vælge professionel hjælp?

Selvom det kan være fristende at prøve at anlægge haven selv for at spare penge, kan det være en god investering at hyre professionelle til opgaven. Her er hvorfor:

Ekspertise

Professionelle anlægsgartnere har den nødvendige ekspertise til at skabe smukke og funktionelle udendørs rum.

Tidsbesparelse

At hyre professionelle sparer dig tid og besvær ved at forsøge at gøre det selv. I nogle tilfælde kan du tilbyde din arbejdskraft, så i fællesskab kan nå et smukt resultat. Tal med din anlægsgartner om den mulighed.

Arbejde der holder

Professionelle vil sikre, at din have er korrekt anlagt, hvilket kan forlænge dens levetid og skabe mere værdi på lang sigt.

Gode løsninger til nemt vedligehold

En professionel ved præcis hvordan din have skal anlægges for at blive så vedligeholdelsesfri som muligt. Ønsker du så lidt havearbejde som muligt, så tal med din anlægsgartner om muligheden for at anlægge en vedligeholdelsesfri have. Det betyder ikke nødvendigvis en højere pris på arbejdet. Det er langt hen ad vejen et spørgsmål om at planlægge det rigtigt.

Arbejdet er forsikret

Hyrer du en professionel, så følger der som oftest forsikring med på arbejdet. Hvis du som privatperson booker opgaven gennem 3byggetilbud via siden her, så medfølger i øvrigt en gratis enterprisegaranti på 35.000 på opgaven.

Find en gartner til anlæg af have til den bedste pris

Få mest muligt ud af pengene

Når du planlægger anlægget af din have og overvejer prisen, er det vigtigt at finde den rette balance mellem pris og kvalitet. Her er nogle tips til at opnå dette:

Få flere tilbud

Undersøg forskellige firmaer og deres porteføljer for at få en idé om deres arbejdskvalitet og priser. På den måde sikrer du at opgaven udføres som ønsket og samtid kan der være mange penge at spare. Men husk at det billigste tilbud ikke altid er det bedste.

Vær fleksibel hvor du kan

Vær åben for at tilpasse dine ønsker og behov for at opnå den bedste balance mellem pris og kvalitet. En fagmand vil kunne se, hvilke opgaver der øger prisen på anlæg af haven og dermed hvor der kan spares hvis nødvendigt.

Kommunikation

Kommuniker tydeligt med de professionelle, du hyrer, og vær åben om din budgetramme og forventninger.

Langsigtet værdi

Tænk på anlægget af din have som en investering i dit hjem og din livskvalitet på lang sigt, og vær villig til at investere i kvalitet.

Derfor skal du finde din hjælp her

  • Nemt, hurtigt og gratis at indhente tilbud
  • Spar penge ved at få et skarpt tilbud
  • Støt lokalt – find din nærmeste fagmand