Vi gør det nemt for dig:

Få 3 tilbud på bambus fjernelse

Nemt, hurtigt og gratis

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud fra lokalområdet til at fjerne din bambus

Sådan fjerner du bambus fra haven

Bambus kan være en smuk og nyttig plante i haven, men den kan også være til gene, hvis den begynder at brede sig ude af kontrol. Dertil er der rigtigt mange bambusplanter der er gået ud, og så står man med et stort rodnet, der gerne skal fjernes.

Hvis du har besluttet dig for at fjerne bambus fra din have, kan det være en udfordring, da bambus er kendt for at sprede sig hurtigt og dybt ned i jorden. Fjernelse af bambusrødder kan være noget af en opgave og i nogle tilfælde, vil du kunne gøre det selv. I andre tilfælde, kan det være nødvendigt at hyre en havemand eller gartner til rodfræsning eller opgravning af din bambus.

 

Hvordan fjerner man bambus? Her er nogle tips til, hvordan du bedst griber opgaven an.

 

Start med at skære din bambus til jordhøjde. Dette vil gøre det lettere at håndtere, og mindske chancen for, at planten spreder sig yderligere. Brug en beskæringssaks eller grensaks til at skære alt af over jordoverfladen.

Derefter graver du bambusrødderne op. Fjernelse af bambusrødder kan være en tidskrævende opgave, da bambusrødder kan vokse dybt ned i jorden. Brug en spade eller greb til at grave bambusrødderne op. Sørg for at få så meget af rødderne som muligt, ellers kan bambus begynde at vokse igen.

Husk at få det hele med. Hvis du efterlader nogle rødder, kan bambus begynde at vokse igen. Derfor er det vigtigt at man går systematisk og grundigt til værks ved fjernelse af bambusrødder.

Det er vigtigt at være tålmodig, når du fjerner bambus fra din have. Det kan tage flere forsøg at fjerne al bambus, især hvis den har spredt sig over et stort område.

Rodfræsning er en mulighed. I nogle tilfælde kan det være nemmere og måske endda nødvendigt at bruge en rodfræser eller en minigraver til opgaven. Dette kan du enten gøre selv eller få en fagmand til. Du kan bestille hjælp fra en havemand eller anlægsgartner til opgaven via siden her – og få den bedste pris fra en lokal gartner.

 

Fjern bambus med professionel hjælp

Magter du ikke opgaven, kan du altid få lokal gartnerhjælp. Du kan bestille 3 uforpligtende tilbud fra lokalområdet på fjernelse af bambus via knappen her.

Typiske priser for fjernelse af bambus

Her er nogle vejledende priseksempler på at få fjernet bambus (nb: Det vil variere fra firma til firma og er derfor kun vejledende).

Rodfræsning af 15 m2 bambus – du står for nedskæring og bortskaffelse: 
Regn med ca. 1800,-

Opgravning og bortskaffelse af 15 m2 bambus med minigraver
Regn med ca 3500,- kr

Timepris for et haveservice firma til optagning af bambus
Regn med ca. 450 kr/time

Der kan forekomme minimumspris, tillæg ifht. kørsel, bortskaffelse eller specielle forhold omkring opgaven.

Har du brug for professionel hjælp til at fjerne bambus?

Rigtigt mange benytter en fagmand til professionel rodfræsning eller opgravning af bambus med en minigraver for at opnå en effektiv bambus fjernelse.

Det vil spare dig mange anstrengelser. Herunder kan du finde en professionel i lokalområdet, der kan hjælpe dig af med busken. Du kan gratis indhente 3 uforpligtende tilbud fra rodfræsere i området og på den måde få en god pris på opgaven.

Hvad koster det at få fjernet bambus?

Det kan afhænge lidt af opgaven, men som udgangspunkt kan man hos en pofessionel gartner eller havemand få en fast pris pr. m2.

Priserne ligger typisk fra 100 kr/m2 og opefter afhængigt af om du vælger rodfræsning eller opgravning. Hertil skal du dog være forberedt på der kan være en minimumspris for opgaven.
Hos nogle firmaer kommer pris på kørsel oveni.

Men mange oplever at prisen på fjernelse af bambus er lavere end du tror.

Du kan selv gøre det billigere ved at sørge for at skære bambus planten ned før fjernelse og selv stå for fjernelse af rester og tildækning af hullet efter opgaven er udført.

Sådan bestiller du tilbud på fjernelse af bambus

1: Indsend din opgavebeskrivelse

Giv en kort beskrivelse på 3byggetilbud.dk af den opgave, du ønsker at få udført

2: Opgaven behandles

Serviceafdelingen hos 3byggetilbud kontakter dig telefonisk for at være sikker på at opgaven er forstået korrekt

3: Du modtager tilbud

Tre udvalgte håndværkere giver dig et tilbud

4: Du vælger håndværker

Du kan vælge frit mellem de tre tilbud, hvorefter opgaven udføres. Det er en gratis og uforpligtende service.

3

Derfor anbefaler vi 3byggetilbud.dk

  • Det er gratis og uforpligtende at hente 3 tilbud
  • Hurtigt klaret – tager kun 5 min. at bestille tilbud
  • De har forhåndsudvalgt de bedste firmaer til opgaven – så du får kun tilbud fra kvalificerede firmaer
  • Du kan spare mange penge – flere end du tror
  • Gratis entreprisegaranti på 35.000 kr. for private der vælger en håndværker via 3byggetilbud.dk

Forebyggelse er godt: Sådan sørger du for at bambus ikke spreder sig

 

Hvis du i fremtiden ikke vil bøvle med fjernelse af bambusrødder, er en ting du kan gøre for at forhindre bambus planter i at sprede sig at etablere en barriere. Dette kan gøres med en fysisk barriere, såsom et hegn eller en plastikplade gravet godt ned i jorden omkring bambusplanten.

Derudover kan du overveje at plante alternative planter i stedet for bambus, som ikke er så invasive. Der er mange smukke og nyttige planter, som du kan plante i din have, som ikke vil tage overhånd og sprede sig ud af kontrol.

Derfor skal du finde din hjælp her

  • Nemt, hurtigt og gratis at indhente tilbud
  • Spar penge ved at få et skarpt tilbud
  • Støt lokalt – find din nærmeste fagmand