Vi gør det nemt for dig:

Skal du have hjælp til at fjerne en træstub?

Nemt, hurtigt og gratis

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud fra lokalområdet til at få fjernet din træstub nu

Fjerne eller ikke fjerne – det er spørgsmålet…

Overvejer du, hvad der skal ske med træstubben, nu du har fået dit træ fældet? Her kommer jeg med et par bud på fordele og ulemper ved at fjerne den eller lade den stå.

 

Forskellige grunde til at fjerne stubben efter træfælding

 

Har du svært ved at bestemme dig for, om stubben skal væk? Mange fagmænd ville sige ja, gør det, hvis du kan.

Det kan godt være at en stub ikke skaber problemer til at starte med, men det kan blive en ganske irriterende ting i længden. Måske er den i vejen for at du kan slå dit græs ordentligt, måske falder du og familien over den i tide og utide eller måske tager den pladsen og gør det svært at plante et nyt træ, når du er klar til det.

Det er en god ide at tænke over de gener der kan opstå over tid.

 

Flere grunde til at fjerne eller stubfræse din træstub

 

  • En træstub der står og rådner er ikke nødvendigvis særligt pæn at se på. Det kan ødelægge looket i din have og skabe uorden hvis den er uheldigt placeret.
  • Hvis du er uheldig, kan du ødelægge græsslåmaskinen når du kører hen over stubben og dens rødder. Den vil også være i vejen for en robotplæneklipper, hvis du benytter sådan en.
  • Det kan være svært at plante nye træer på samme placering.

Nogle træer bliver ved at vokse og skyde fra roden, selvom de er fældet. Hvis ikke du beskærer disse, vil der med tiden gro et nyt træ frem.

 

Hvordan kan man fjerne stubben?

Det kan gøres ganske enkelt med stubfræsning. I dette tilfælde bruges en maskine til at fræse hele stubben væk. Med det rette udstyr er det en forholdsvist enkel procedure, der foretages på et meget afgrænset område. Du behøver ikke bekymre dig om drivhuse eller glaspartier i området, fordi havemanden sørger for at ingen rester kommer på afveje.

Fræsningen sker også under jordoverfladen og når den er afsluttet, vil du have et stykke gennemarbejdet jord, der er meget egnet til at plante et nyt træ i, hvis du ønsker dette.

 

Vil du have hjælp til af fjerne din træstub?

På siden her kan du finde en fagmand i dit lokalområde, til at tage opgaven, hvad enten der drejer sig om stubfræsning, træfældning eller andre haveopgaver. Du får 3 tilbud, og kan frit vælge den rette mand til opgaven. Det er ganske gratis.

Sådan fungerer det

Gartnerhjælp - sådan gør du

Derfor skal du finde din hjælp her

  • Nemt, hurtigt og gratis at indhente tilbud
  • Spar penge ved at få et skarpt tilbud
  • Støt lokalt – find din nærmeste fagmand