Vi gør det nemt for dig:

Få en skarp pris på flishugning

Nemt, hurtigt og gratis

Her kan du få 3 gratis og uforpligtende tilbud på flishugning – fra dit område

Find dit lokale firma

Leder du efter en skarp pris på flishugning fra et firma i dit lokalområde? Så er du kommet til det rette sted. På siden her kan du nemt bestille tilbud på hugning af flis og finde det rette firma i lokalområdet, der kan få dig i mål med opgaven.

 

Hvad koster flishugning?

Prisen på flishugning kan variere afhængigt af flere faktorer, såsom størrelsen på det område/mængden af træ, der skal flises, typen af udstyr, der skal bruges.

Generelt kan man sige at prisen stiger I takt med tykkelsen på de grene/stammer der skal hugges til flis.

Priserne varierer virkeligt meget – ofte fra 500 til 3000 kroner per time, afhængigt af udstyret og arbejdets kompleksitet. F.eks. kræver det specielt udstyr at hugge tykke stammer op og derfor vil prisen være højere.

Skal du bare have fliset dit grenmateriale efter træfældning eller generelt oprydning af grenmateriale i din have efter du har fået ryddet buske og små træer, er prisen i den lavere ende. Her kan du ofte slippe med 500,- i timen.

Husk der kan være omkostninger til transport og bortskaffelse af det flishuggede materiale.

Timepriser er mest almindeligt

Når du henter tilbud på flis hugning, vil du som oftest få en timepris eller en dagspris. Nogle firmaer tilbyder dog også en fast pris på opgaven.

Indhent flere tilbud

Det er en god idé at indhente tilbud fra flere forskellige firmaet for at finde et firma med en maskinpark, der kan klare din opgave og give den skarpest mulige pris. Der kan som sagt være ekstra udgifter til transport og bortskaffelse af affaldet, og dette bør naturligvis fremgå af de tilbud, du indhenter.

Priseksempler på flishugning

Her er et par priseksempler på flis hugning, men det er vigtigt at bemærke at disse priser er vejledende og kan variere meget fra firma til firma.

Flisning af almindeligt grenaffald
500-700 kr/time

Flishugning op til 32 cm stammer

Regn med 1200-1700 kr/time

Flishugning op til 98 cm stammer

Regn med 2600-3000 kr/time

indhent flere tilbud på flis hugning

Sådan bestiller du tilbud på opgaven:

Gartnerhjælp - sådan gør du

Sådan kan du spare penge på flishugning

Her er nogle tips til, hvordan du kan holde prisen nede når du får flishugget dit træaffald.

 

1: Sørg for at samle dit træaffald i en bunke

Når grenene er samlet i en bunke, er det lettere og hurtigere for flishuggeren at arbejde med det. Dette kan reducere arbejdstiden og dermed omkostningerne.

 

2: Find en lokal flishugger

Der er penge at spare til transport, hvis du kan finde en lokal flishugger. På siden her har vi gjort det nemt for dig at finde professionel og pålidelig flishugger i dit område, der kan levere kvalitetsservice til en rimelig pris

 

3: Find et firma med den rigtige maskine til opgaven

Som tidligere nævnt er maskinen afgørende for prisen på flishugning. Derfor bør du være skarp på, hvad din opgave går ud på, inden du bestiller tilbud på opgaven.

Undersøg på forhånd:

  • Hvor store mængder træ og grene skal flises
  • Hvor stor en diameter har stammerne
  • Kan du på forhånd få flækket de tykkeste stammer eller kan du evt. få det skåret op til brænde

Mindre flismaskiner kan ikke håndtere de store stammer, med mindre du sørger for at få dem flækket. Er der kun få store træstammer, er det oftest den billigste løsning at skære dem op inden flisning.
Har du mange store stammer der skal flises, skal du kigge efter en flishugger med stor motorkraft.

Når du har et overblik over dette, vil du kunne beskrive dette når du indhenter tilbud, og dermed sikre dig, at få den service du forventer til den bedst mulige pris.

 

4: Vælg den rigtige tidspunkt

Nogle flishuggere har travlt i visse perioder af året. Det vil ofte være forår og sommer. Ved at få dit træaffald flishugget uden for højsæsonen, kan du muligvis få en bedre pris.

 

5: Brug dit flis i haven

Overvej på forhånd om ikke du kan bruge flisen i din have. Flis har virkeligt mange gode egenskaber og kan hjælpe til at mindske vandingsbehovet i haven samt holde ukrudtet nede.

På den måde kan du både spare penge på bortskaffelse, men det kan også give dig flere besparelser i haven generelt.

nyhygget flis

Derfor skal du finde din hjælp her

  • Nemt, hurtigt og gratis at indhente tilbud
  • Spar penge ved at få et skarpt tilbud
  • Støt lokalt – find din nærmeste fagmand