Vi gør det nemt for dig:

Få hjælp af en handyman til havearbejdet

Få hjælp her:

Her kan du finde en handyman til havearbejdet

Overvejer du at finde en handyman til havearbejde hos dig? Det er en rigtig god idé, da de kan hjælpe med rigtigt meget til en fornuftig pris.

På siden her kan du læse mere om, hvad du kan bruge en handyman til, og lige så vigtigt: hvad du IKKE bør bruge ham til.

Dertil kan vi hjælpe dig med at finde den rette handyman (eller haveservicefirma). Via siden her kan du kvit og frit bestille op til 3 tilbud fra firmaer i dit lokalområde, der vil hjælpe dig med opgaven. Denne side indeholder reklamelinks der hjælper med at drive bloggen.

Vil du finde en handyman i dit område til at tage sig af havearbejdet?

Du kan bestille 3 uforpligtende tilbud fra havefirmaer i dit lokalområde, der kan hjælpe dig med opgaven.

Denne type havearbejde er en handyman perfekt til at hjælpe med:

Vedligehold af udendørsområder

Det giver sig selv, at han vil være perfekt til at hjælpe med at vedligeholde udendørs områder. Det kan være maling af skuret, småreparationer, montering af forskellige ting – og opgaver der kræver, man har skruet hænderne rigtigt på.

Klipning og pleje af græsplænen

En handyman kan hjælpe med at klippe græsset regelmæssigt, trimme kanterne og sørge for, at græsplænen ser pæn og velplejet ud.

Hækklipning

Vi skal jo alle have klippet hæk indimellem, og det er præcis en af de opgaver i haven, som mange vælger at overlade til en handyman.

Beskæring af træer og buske

Fjernelse af døde eller vildtvoksende grene fra træer og buske. Han kan sørge for at haven ikke vokser alt for vildt.

Fjernelse af ukrudt

Fjernelse af ukrudt kan være hårdt arbejde. Derfor kan du få personen til at holde blomsterbede, stier og græsplæner fri for ukrudt.

Plantning af blomster, buske og træer

Du kan bede personen hjælpe med at plante nye blomster, buske eller træer. Han vil ofte kunne hjælpe med at sørge for korrekt placering og pleje af de nye planter.

Vedligehold af terrasse

Rensning og maling af terrasser er absolut også en haveopgave du kan overlade til din handyman. Det vil forlænge levetid på træværk og få fliserne til at se nye og fine ud.

Generel rengøring af udendørs områder

Brug endeligt din havemand til rengøring af haven, så som fjernelse af blade, affald og andet snavs, der kan samle sig over tid.

Fjern bambus med professionel hjælp fra en haveservicefirma eller handyman

Vil du finde en handyman i dit område til at tage sig af havearbejdet?

Du kan bestille 3 uforpligtende tilbud fra en anlægsgartner eller havemand i dit lokalområde, der kan hjælpe dig med opgaven.

Dette havearbejde bør du IKKE sætte din handyman til

Der er visse haveopgaver, der kræver specialiseret viden, erfaring eller udstyr, og det kan være en god idé at undgå at hyre en handyman til disse haveopgaver. Her er nogle eksempler på haveopgaver, hvor det kan være mere hensigtsmæssigt at vælge en uddannet anlægsgartner til opgaven:

 

Træfældning af store træer

Fjernelse af store træer, især hvis de er tæt på bygninger eller ledninger, kræver det ekspertise og korrekt udstyr at fælde det for at undgå skader. Læs mere om træfældning her.

Højrisiko-træfældning

Hvis et træ er døende, sygt eller beskadiget, og der er risiko for det vælter, kan det være farligt at fælde. En uddannet træfælder bør håndtere sådanne opgaver.

Sprøjtemidler og kemikalier

Anvendelse af pesticider, herbicider eller kemikalier i haven kræver viden om korrekt dosering, anvendelse og miljømæssige konsekvenser. Overlad derfor disse opgaver til en uddannet person så som en anlægsgartner eller find metoder til at undgå pesticider i haven.

Anlægning af større opgaver og landskabsarkitektur

Komplekse landskabsdesigns, ændringer i terræn og større haveprojekter udføres bedst af en professionel landskabsarkitekt eller designer.

Avancerede vandanlæg

Anlægning og vedligeholdelse af komplekse vandanlæg som damme, springvand og vandfald kræver specialiseret viden.

Murer- og anlægsarbejde

Bygning af komplekse stenstrukturer som mure, stier og terrasser kræver specialviden og teknisk kunnen. Sørg for at din handyman har erfaring med dette, hvis du alligevel bruger ham.

Beskæring af store træer

Beskæring af store træer kan være farligt og kræver ekspertise for at undgå skader på træet og omgivelserne. Topkapning og kronereduktion er bør udføres af uddannede træfældere.

Jordforbedring og gødskning

Er jorden udpint og ude af balance, skal jorden måske ernæres på ny. Korrekt jordforbedring og gødskning kræver viden om jordkemi og plantenæringsstoffer.

havesarbejde hjælp fra en handyman

Ønsker du at finde et firma til at hjælpe med havearbejdet?

Uanset hvilken type hjælp du har brug for og uanset hvor i landet du bor, kan du få her finde hjælp fra et firma i dit lokalområde.

Her kan du bestille og modtage op til 3 uforpligtende tilbud på opgaven.

OBS: Hvis ikke du kan finde en handyman, så søg på haveservice firmaer i dit område. 

Sådan bestiller du tilbud på hjælp med haven

Derfor anbefaler vi 3byggetilbud.dk

  • Det er gratis og uforpligtende at hente 3 tilbud
  • Hurtigt klaret – tager kun 5 min. at bestille tilbud
  • De har forhåndsudvalgt de bedste firmaer til opgaven – så du får kun tilbud fra kvalificerede firmaer
  • Du kan spare mange penge – flere end du tror
  • Gratis entreprisegaranti på 35.000 kr. for private der vælger en håndværker via 3byggetilbud.dk

Derfor skal du finde din hjælp her

  • Nemt, hurtigt og gratis at indhente tilbud
  • Spar penge ved at få et skarpt tilbud
  • Støt lokalt – find din nærmeste fagmand