Vi gør det nemt for dig:

Find den rette havemand til din private have

Nemt, hurtigt og gratis

Her kan du få 3 gratis og uforpligtende tilbud på lokal haveservice til private haver

Find din lokale havemand

Vi har gjort det nemt for dig at indhente en pris på haveservice til din private have. På siden her kan du nemt hente 3 tilbud fra haveservice firmaer i lokalområdet – gratis og uforpligtende.

Haveservice i hele landet

På siden her kan du finde en lokal havemand, uanset hvor du bor i landet. Vi sørger for at din opgave bliver sendt til havemænd i dit område.

 

Derfor skal du hyre en havemand til din have

Det kan være en rigtig god idé at hyre en havemand til en privat have. Du har sikkert selv en god idé om, hvorfor du søger en havemand, men her er flere grunde:

Du er sikret ekspertisen

En god havemand har den nødvendige ekspertise og erfaring til at udføre forskellige opgaver i haven, herunder beskæring af træer og buske, græsslåning, plantning af blomster og hække, og andre opgaver, der kræver specialviden.

Du sparer tid og sikrer at tingene bliver gjort

Det kræver en masse tid og kræfter at passe en have og få den til at se ud, som man ønsker. Når du hyrer en havemand, vil du naturligvis kunne spare en masse tid, samtid med du er sikker på, at tingene bliver gjort.

Professionelt udstyr

Som haveejer har du sikkert meget udstyr, men du har måske ikke en masse maskiner, der gør arbejdet lettere. En havemand har adgang til professionelt udstyr og værktøj som de medbriger til opgaven. De vil bruge det rigtige værktøj til hver opgave og sikre, at det bliver udført korrekt.

Øget værdi af din ejendom

En velplejet have kan øge værdien af din ejendom, og en professionel havemand kan hjælpe med at få din have til at skinne. Skal du sælge dit hus, kan det også være en god idé at hyre en havemand til at få trimmet din have så den er klar til at tage sig ud fra sin bedste side.

Skræddersyet service

En havemand kan skræddersy deres service efter dine specifikke behov og ønsker for din have. De kan give rådgivning og forslag til, hvordan du kan forbedre udseendet af din have og du kan aftale med personen, hvilke opgaver du ønsker løst, hvornår det skal gøres og hvor tit personen skal komme.

Typiske timepriser for haveservice i private haver

Du vil ofte skulle hyre en havemand ind på timebasis. Gør du det, vil du ca. skulle regne med disse priser (nb: Det vil variere fra firma til firma og er derfor kun vejledende).

Rydning af krat og buske
Ofte set til ca. 450 kr/time

Fræsning af have (tillæg for maskine)
Ofte set til ca. 500 kr/time

Såning af græs (ekskl. græsfrø)
Ofte set til ca. 425 kr/time

Slåning af græsplæne
Ofte set til ca. 450 kr/time

Arbejde med motorsav
Ofte set til ca. 500 kr/time

Forskellige praktiske opgaver 
Ofte set til ca. 425 kr/time

Dertil kan komme tillæg ifht. kørsel, bortskaffelse eller specielle forhold omkring opgaven.

Hos nogle firmaer kan du bestille en fast pris på hele opgaven. Spørg dit firma når du bestiller tilbud på de opgaver der er i din have.

Hjælp til dig der søger en havemand

Sådan bestiller du tilbud på opgaven:

Gartnerhjælp - sådan gør du

Husk at lave en god beskrivelse af opgaven

Når du søger en havemand til din private have, er det vigtigt, du beskriver opgaven så præcist som muligt. På den måde finder du den rette person til opgaven og får en pris, der er så præcis som muligt,

 

Beskriv gerne ting som:

  • Hvad er det for en type opgave
  • Hvor ofte vil du have det gjort
  • Hvor bor du
  • Er der specielle forhold i terrinet
  • Hvordan er adgangsforholdene
få en skarp pris på haveservice

Hvad koster en havemand til en privat have?

 

Det er et godt spørgsmål og det kommer helt an på firmaet og opgaven. Ting der vil have indflydelse på prisen, er størrelsen på haven, opgavens kompleksitet, og hvor meget tid der kræves for at udføre opgaven. Derudover kan prisen også variere afhængigt af den pågældende havemands erfaring og hvor han bor.

Som en generel tommelfingerregel kan priserne på en havemand variere fra omkring 300 til 1000 kr. per time. Nogle havemænd kan tilbyde faste priser for specifikke opgaver, såsom græsslåning eller beskæring af buske og træer.

 

Skal du vælge en gartner eller en havemand til din private have?

 

Prismæssigt er der ofte forskel på at få hjælp fra en gartner eller en havemand til din private have. En havemand er ofte billigere end en gartner eller anlægsgartner, så du skal basere dit valg på, hvad du ønsker at have lavet i din have.

En havemand er perfekt til dig, der skal have udført praktiske opgaver i din have. Det kan være græsslåning, beskæring af træer og buske, plantning af blomster og hække, fjernelse af ukrudt og generel vedligeholdelse af haven.

En gartner har ofte en længere uddannelse bag sig og har lidt mere dybdegådende viden ifht. at udvikle og optimere din have. Du vil som oftest hyre dem ind til opgaver så som planlægning og design af haver, herunder udvælgelse af planter og blomster, landskabsdesign og planlægning af haveprojekter. Derudover har de ofte en mere specialiseret viden om planter, og de kan give rådgivning om, hvordan man bedst plejer og dyrker forskellige typer af planter.

Så vælg din havemand til din private have ud fra de opgaver, du skal have løst.

Derfor skal du finde din hjælp her

  • Nemt, hurtigt og gratis at indhente tilbud
  • Spar penge ved at få et skarpt tilbud
  • Støt lokalt – find din nærmeste fagmand