Vi gør det nemt for dig:

Få en skarp pris på haveservice

Nemt, hurtigt og gratis

Her kan du få 3 gratis og uforpligtende tilbud på haveservice fra lokalområdet

Hjælp til haveservice

Priserne for haveservice kan variere meget afhængigt af hvilken type opgaver, du ønsker hjælp til og hvor meget du skal have lavet. Priserne varierer ifht. omfanget af arbejdet, den tid det tager at udføre opgaven, størrelsen på din have, og om du har nogen specifikke behov eller ønsker.

Generelt set kan du forvente at betale mellem 300 og 800 kroner per time for haveservice, men igen kan dette variere afhængigt af opgavens karakter.

Nogle firmaer tilbyder også en fast pris på udført opgave. Det kan være græsslåning eller hækkeklipning. Undersøg derfor om firmaet du vil benytte, også tilbyder dette.

Uanset hvad, kan det være en rigtig god idé at kontakte flere forskellige haveservice firmaer og bede om et tilbud, så du kan sammenligne priser og vælge den bedste løsning for dig og din have.

Vi har gjort det nemt for dig at indhente en pris på haveservice. På siden her kan du nemt hente 3 tilbud fra haveservice firmaer i lokalområdet – gratis og uforpligtende.

Typiske timepriser for haveservice

Hvis du hyrer en havemand/gartner ind på timebasis, vil priserne i mange tilfælde ligge i dette leje (nb: Det vil variere fra firma til firma og er derfor kun vejledende).

Rydning af buskads
Ofte set til 450 kr/time

Fræsning (tillæg for maskine)
Ofte set til ca. 500 kr/time 

Såning græs (uden materialer)
Ofte set til ca. 425 kr/time 

Græsslåning
Ofte set til ca. 450 kr/time

Arbejde med motorsav
Ofte set til ca. 500 kr/time 

Handyman opgaver
Ofte set til ca. 425 kr/time 

Dertil kan komme tillæg ifht. kørsel, bortskaffelse eller specielle forhold omkring opgaven.

Du kan også bestille tilbud på en fast pris på hele opgaven. Spørg dit firma når du bestiller tilbud på haveservice.

5 tips til at spare penge når du hyrer en havemand/gartner

Det kan altid betale sig at tænke økonomisk – også når du hyrer nogen til at lave haveservice. Her er nogle tips til, hvordan du får den bedste pris på arbejdet.

 

1: Planlæg opgaven i god tid

Prisen på haveservice vil ofte blive dyrere, når arbejdet skal udføres hurtigt eller i sidste øjeblik. Hvis du planlægger opgaven og ikke har en kort deadline, kan det i nogle tilfælde spare dig penge.

2: Vælg en pakkeløsning

Nogle firmaer tilbyder pakkeløsninger, hvor du kan få flere forskellige tjenester til en reduceret pris. Dette kan være en god mulighed for at spare penge, hvis du har brug for flere forskellige tjenester. Husk at spørge om dette, når du indhenter dit tilbud

3: Gør noget af arbejdet selv

Hvis du har tid og lyst, kan du måske gøre noget af arbejdet selv. Dette kan hjælpe med at reducere antallet af timer, som haveservice firmaet skal bruge, og dermed reducere omkostningerne.

4: Vælg den rigtige sæson

Priserne for haveservice kan variere afhængigt af årstiden. Der er højsæson fra forår til efterår, hvorfor priserne kan skyde i vejret. Er der nogle opgaver du kan få udført om vinteren, kan dette være en god idé at udsætte til da. Græsslåning kan ikke rigtigt vente men måske kan du vente med at få fældet træer og ryddet buske til om vinteren.

5: Sammenlign priser fra flere haveservice firmaer

Det er altid en god idé at kontakte flere forskellige haveservice firmaer for at indhente tilbud. På den måde kan du sammenligne priser og vælge den bedste løsning til din have og indenfor dit budget. På siden her kan du nemt og gratis indhente 3 uforpligtende tilbud fra firmaer i dit lokalområde.

Få en skarp pris på haveservice

Sådan bestiller du tilbud på opgaven:

Gartnerhjælp - sådan gør du

Dette kan du skrive for at beskrive opgaven

Når du vil bestille tilbud på haveservice, er det vigtigt, du beskriver opgaven så præcist som muligt. Jo mere præcis du er desto mere præcis bliver prisen.

 

Beskriv gerne ting som:

  • Hvad er det for en type opgave
  • Gentager den sig
  • Ønsker du andre services og ønsker en samlet pris på al havearbejdet
  • Kan du selv udføre noget af arbejdet
  • Er der specielle forhold i terrænet
  • Hvordan er adgangsforholdene
få en skarp pris på haveservice

Dette kan et haveservice firma hjælpe med:

Et haveservice firma kan tilbyde en bred vifte af tjenester i din have og udendørs områder. Her er nogle af de mest almindelige tjenester. Husk at der kan være penge at spare ved at bestille flere opgaver ad gangen.

 

Græsslåning og trimning af kanter

Din havemand kan tage sig af det ugentlige vedligehold af græsplænen ved at slå græsset og trimme kanterne.

Beskæring og trimming af træer og buske

Denne service er meget benyttet og en god beskæring og trimning af træer og buske vil holde dem sunde og give lys i haven til andre planter.

Hækklipning

Dette er sæsonarbejde og kan være en god idé at bestille i god tid. Der kan være stor travlhed i nogle perioder.

Ukrudtsbekæmpelse

Haveservice firmaet kan hjælpe med at bekæmpe ukrudt i din have og på dine stier og terrasser. Har du områder, hvor området er overtaget af ukrudt, kan din havemand komme dette til livs. Du kan også få ham til at komme en gang om måneden og holde ukrudt nede.

Plantning af blomster, buske og træer

Firmaet kan også hjælpe med plantning af blomster, buske og træer samt andre typer havearbejde. Din havemand kan også bruges som sparringspartner hvis du gerne vil omlægge haven.

Terrasse og fliserens

Rensning og vedligehold af din terrasse og fliser er en oplagt opgave. Bestil det sammen med en anden opgave og få en god pris.

Anlæg af ny græsplæne

Det kan være et stort arbejde at anlægge en ny græsplæne. Din havemand kan hjælpe dig med hele eller dele af opgaven. Læs mere om anlæg af ny græsplæne.

Gødning og kalkning:

Vil du have en flot grøn græsplæne og sunde blomster i bedene, kan firmaet tilbyde gødning og kalkning af din græsplæne og andre planter.

Fræsning af græsplæne

Dette er en god måde at friske græsplænen op på og gøre den grøn igen. Her kan du læse mere om fræsning af græsplæner.

Snerydning:

Hvis det er relevant for dine udeområder, kan firmaet også tage sig af snerydning i vintermånederne. Spørg din havemand hvis det er aktuelt.

 

Disse er blot nogle eksempler på de tjenester, som et haveservice firma kan tilbyde. Det kan være en god idé at kontakte et firma og tale med dem om dine specifikke behov for at få mere information om, hvad de kan tilbyde dig.

Derfor skal du finde din hjælp her

  • Nemt, hurtigt og gratis at indhente tilbud
  • Spar penge ved at få et skarpt tilbud
  • Støt lokalt – find din nærmeste fagmand