Vi gør det nemt for dig:

Hvad koster træfælding?

Nemt, hurtigt og gratis

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud fra lokalområdet til træfældning nu

Er du nysgerrig på hvad træfældning koster?

Så er du ikke den eneste. Der er rigtigt mange der undersøger hvad træfældning koster og hvor man finder den rigtige mand til opgaven.

På denne side kan du få 3 gratis tilbud fra fagpersoner i dit område.

På den måde er du sikkert på at finde en person med de rigtige kompetencer og til den rette pris.

Det er ganske gratis at indhente 3 tilbud. Alt du behøver er at beskrive opgaven så detaljeret som muligt. Herefter vil du modtage 3 tilbud fra træfældere i dit område, der er klar til at byde ind på din opgave.

3 eksempler på hvad træfældning koster

(Obs: dette er vejledende priser, indhent tilbud for at få en præcis pris).

Fældning af grantræ: 10 meter højt grantræ, 25 cm i diameter. Du klarer selv bortskaffelsen.
Ca 1.500,-

Fældning af fyrretræ: 14 meter højt fyrretræ. 22 cm i diameter. Tilbud inkl. bortskaffelse og udskæring til brænde.
Ca. 6.900,-

Fældning af løvtræ: 10 meter højt løvtræ. 35 cm i diameter. Leverandøren klarer bortskaffelse af grene og kvas.
Ca 4.300 kr.

Sådan fungerer det

Gartnerhjælp - sådan gør du

6 ting der har betydning for, hvad træfældning koster

Det er vigtigt, du har overblik over projektet, hvis du vil finde en præcis pris på træfældning. Her er 6 ting, der har stor betydning for prisen.

Hvad går opgaven ud på?

Først og fremmest skal du selvfølgeligt vide, hvad det er for en opgave, du skal have løst. Har du blot et enkelt fritstående træ der skal fældes ved rod, eller er det en mere komplieret opgave, hvor det er nødvendigt at fælde træet via topkapning. Det kan være, du skal have en fagperson til at vurdere opgaven, men gør dit bedste for at beskrive det så godt som muligt.

Fakta om højde, diameter og træsort

Der er ingen opgave der er ens, men der er nogle helt basale ting der skal beskrives, for at kunne give et bud på din opgave. Det tæller naturligvis kold fakta som højde og diameter på træet. Selvfølgeligt også hvor mange træer der skal fældes. Og hvad mange ikke ved er at det også betyder noget, hvilken træsort der er tale om. Husk at få så meget fakta med som muligt så fagpersonen kan give en præcis pris på opgaven.

Få en god pris ved selv at bortskaffe kvas og grene

Har du selv mulighed for at hjælpe med noget af opgaven, kan du påvirke hvad træfældning koster.

Bortskaffelse af kvas og grene er et oplagt sted selv at tage fat. Det er en af de mere tidstunge opgaver, så håber du på at træfækdningen bliver billig, så kan det anbefales selv at sørge for denne del.

Har du ikke mulighed for selv at tage fat, så vil mange træfældere gerne hjælpe. Husk at tage stilling til dette når du indhenter dit tilbud.

Skal stammerne opskæres?

Hvis du vil have glæde af træet i brændeovnen, så er det en god ide at få det skåret op i passende stykker. Hvis dette er tilfældet, skal du huske at undersøge, hvor store stykker træ der passer i brændkammeret på din brændeovn. Din træskærer kan derfor skære træet i passende stykker.

Skal du ikke bruge træet til brænde, er det stadigt en god ide at få det skåret i passende stykker. Det gør det langt nemmere at bortskaffe træet når der skal ryddes op.

Betal lidt ekstra og få træet kløvet på stedet

Nogle firmaer tilbyder at kløve træet på stedet. Det er en kæmpe fordel, hvis du vil bruge træet til fyring. Når træet er kløvet, skal det blot lægges til tørring, og så er det klar til fyringssæsonen om et par år.

Ikke alle firmaer yder denne service, men er det vigtigt for dig, så husk at fortæl om denne opgave, så de rette firmaer kan byde ind på opgaven.

Kørselsafstand til opgaven

Der kan være en del udstyr der skal trasporteres, så flere firmaer taget kørselsgebyr. Når du bestiller via siden her, så vil det være lokale firmaer, der byder ind på opgaven. Det vil gøre det billigere for dig at få dine træer fældet.

Husk at undersøge, om leverandøren har et ekstra gebyr på transport.

Derfor skal du finde din hjælp her

  • Nemt, hurtigt og gratis at indhente tilbud
  • Spar penge ved at få et skarpt tilbud
  • Støt lokalt – find din nærmeste fagmand