måltidskasse eller køkkenhave

Der er mange der spørger sig selv, om det er besværet værd at dyrke sine egne grøntsager. Bl.a. fordi det er så nemt at få friske grøntager sendt lige til døren med måltidskasser.

Der er ikke noget svar der passer til alle her, men her er nogle af fordelene og ulemperne ved de to løsninger.

 

Måltidskasser er bare nemmere og tidsbesparende i en travl hverdag

Har du travlt, måske har du små børn og meget lidt tid i hverdagen, så kan det virkeligt være en god ide at få sine friske råvarer fra et sted som www.alle-maaltidskasser.dk

Så skal du ikke bøvle med at anlægge køkkenhave, fælde træer, rydde buske, stubfræse, bygge højbed og alt hvad dertil hører.

Næh, du skal bare hive dankortet frem og så har du friske råvarer til hjemmelevering med et klik.

 

Køkkenhaven kan give den ro, du mangler i en travl hverdag

Har du lidt overskud og måske endda lidt grønne fingre, så kan jeg virkeligt anbefale dig at kaste dig ud i et projekt med at lave en køkkenhave.

Det kan godt være det er hårdt arbejde at etablere køkkenhaven. Husk på du altid kan få hjælp til det grovere arbejde som træfældning og subfræsning.

Men når først arbejdet er gjort, så har du mange rolige timer foran dig i haven.

Faktisk viser undersøgelser at tid i naturen og i haven er med til at sænke stressniveauet.

Der er noget helt specielt i at dyrke sine egne grøntsager og se tingene gro, og faktisk er der lidt flere vitaminer og mineraler i hjemmedyrkede grøntsager, simpelthen fordi der er så kort vej fra jord til bord.

Det er alt sammen noget du skal tage med i overvejelserne, når du skal beslutte om det skal være levering af måltidskasser eller en køkkenhave, du satser på.

Vil du starte din egen køkkenhave, kan du læse denne artikel om at komme i gang med køkkenhaven som nybegynder.