Vi gør det nemt for dig:

Få en skarp pris på lægning af fliser

Nemt, hurtigt og gratis

Her kan du få 3 gratis og uforpligtende tilbud på lægning af fliser

Få tilbud fra anlægsgartnere i dit område

Hvad koster det at få lagt fliser? Det finder du svaret på her. Hvis du søger en god pris på lægning af fliser i f.eks. indkørsel, på terrassen eller gangstien, så læs videre. På denne side får du en fornemmelse af prisniveauet og du får tips til at spare penge på projektet.

Ønsker du hjælp til at få lagt fliser, så kan du nemt bestille tilbud fra fagmænd i dit område via siden her. Det er ganske gratis og uforpligtende.

Denne side indeholder reklamelinks

Fliser i indkørsel

Hvad påvirker prisen for lægning af fliser?

Type af fliser

Prisen varierer afhængigt af materialet på fliserne. Betonfliser og keramiske fliser er ofte mere prisvenlige en natursten.  Dertil har det betydning, hvilen form for fugesand der skal bruges. Skal det bare være normalt fugesand, eller skal det være udkrudtshæmmende.

Størrelse og kompleksitet af området

Jo større og mere kompleks opgaven er, desto højere bliver prisen. Hvis der kræves skæring af fliser eller specielle mønstre, vil opgaven blive mere tidskrævende og derfor lidt dyrere.

Er klargøring af området med i prisen

Hvis området kræver forberedelse som f.eks. fjernelse af eksisterende belægning eller at terrænet skal nivelleres og udjævnes, vil dette påvirke den samlede pris.

Tidspunkt og din bopæl

Der kan komme ekstra tillæg for arbejde i weekenden. Dertil tager de fleste firmaer et kørselstillæg. Her betaler det sig naturligvis at finde et lokalt firma for at holde kørselsomkostningerne nede.

Priseksempler på lægning af fliser

60 m2 sorte 40×40 fliser inklusiv bundopbygning.
Set til 31.000,- kr

20 m2 herregårdssten inklusiv bundopbygning
Set til ca. 16.000,- kr

Hvad koster det at få lagt fliser?

Gennemsnitlige priser på lægning af fliser

Prisen for lægning af fliser kan variere betydeligt baseret på de faktorer, der er nævnt ovenfor. Prisen vil typisk ligge mellem 300 kr. og 1000 kr. pr. kvadratmeter for arbejdskraften alene. Dette tal inkluderer ikke omkostningerne ved materialer, forberedende arbejde eller andre eventuelt andre omkostninger. Der kan være mindre variationer i priserne i forhold til om der er tale om fliselægning til f.eks. en ny terrasse, ny indkørsel eller en ny gangsti i dit område. 

Hvad koster det at få lagt 50 m2 fliser?

Prisen på lægning af f.eks. 50 m2 fliseterrasse afhænger, som beskrevet, af flere ting og det er derfor svært at give en præcis pris. Den kan reelt koste alt mellem 7.000 kr og 45.000 kr.

Spørg din anlægsgartner til råds om, hvordan du får en prisvenlig terrasse der både opfylder dine krav til udseende og ønsker til budget.

få en skarp pris på lægning af fliser

Anbefaling: Sådan får du den bedste pris på lægning af fliser

Få altid flere tilbud på opgaven

Du kan spare tusindvis af kroner ved at hente flere tilbud. For det første så kan der være forskel på firmaets anbefalinger ifht materialer og layout. Der kan i sig selv være en del at hente på prisen. Dertil kan der også være stor forskel på prisen på anlægsarbejdet.

Hos 3byggetilbud.dk ser man ofte besparelser på op mod 50% ifht. andre firmaer. Firmaerne er nøje udvalgt ud fra kriterier som konkurrencedygtige priser og god kvalitet.

3byggetilbud.dk er Danmarks største formidler af byggeopgaver. Det gælder også lægning af fliser.

Det er helt gratis og uforpligtende at anmode om tilbud på lægning af fliser i indkørsel, terrassen eller hvor du nu skal have opgaven udført. Mange har sparet op imod 50% ifht. de tilbud, de selv har kunnet indhente.

Vær fleksibel hvor du kan

En fagmand vil kunne se, hvilke elementer der er fordyrende for projektet. Vær derfor åben for at tilpasse dine ønsker og behov for at opnå den bedste balance mellem pris og kvalitet.

God kommunikation

Det er en fordel at du på forhånd har en klar idé om. hvad du skal have lavet. Vær åben og tydelig – også omkring din budgetramme og generelle forventninger.

Sådan bestiller du tilbud på opgaven hos 3byggetilbud:

Derfor anbefaler vi 3byggetilbud.dk

  • Det er gratis og uforpligtende at hente 3 tilbud
  • Hurtigt klaret – tager kun 5 min. at bestille tilbud
  • De har forhåndsudvalgt de bedste firmaer til opgaven – så du får kun tilbud fra kvalificerede firmaer
  • Du kan spare mange penge – flere end du tror
  • Gratis entreprisegaranti på 35.000 kr. for private der vælger en håndværker via 3byggetilbud.dk

Tips til at holde omkostningerne nede

 

Få flere tilbud

Der kan være virkeligt stor forskel på priserne fra firma til firma. Derfor anbefaler vi altid at indhente 3 tilbud fra forskellige anlægsgartnere til opgaven. På den måde er der større chance for, du finder den rette person til opgaven og at prisen matcher dine forventninger.

Vælg det rigtige materiale

Betonfliser er en økonomisk og holdbar løsning til udendørs flisebelægning. De kan fås i forskellige former, størrelser og farver og kan efterligne udseendet af natursten eller træ.

Natursten som f.eks. skifer, granit, marmor og kalksten er også en mulighed og brugen af disse fliser kan give et projekt med høj æstetisk og et smukt naturligt udtryk. Naturstenfliser er dog normalt dyrere end betonfliser og kræver mere vedligeholdelse.

Keramiske fliser er meget alsidige og findes i et bredt udvalg af farver, mønstre og størrelser. De er holdbare og er lette at rengøre. De findes i forskellige prisklasser og findes ofte til en rimelig pris.

Gør ikke layoutet for kompliceret

Det kan være fristende at få lagt fliser i et specielt mønster og tilføje rundinger og specielle former til layoutet. Dette kan dog også gøre projektet dyrere. Ved at vælge et simpelt fliselayout kan du reducere omkostningerne ved skæring og lægning.

Forbered området på forhånd

Der kan være mange penge at spare hvis du har gjort dit område klart på forhånd. Tal med din anlægsgartner/brolægger om, hvad du selv kan gøre. Er der blot tale om rydning af området, eller kan du tage noget af gravearbejdet. Der skal f.eks. som oftest graves cirka 30cm ned i jordet på lægningsområdet for at gøre belægningen under indkørslen, gangstien eller terrassen så stabil som muligt.

Vi håber du har fået svar på spørgsmålet: hvad koster det at få lagt fliser – og rigtig god fornøjelse med projektet.

Derfor skal du finde din hjælp her

  • Nemt, hurtigt og gratis at indhente tilbud
  • Spar penge ved at få et skarpt tilbud
  • Støt lokalt – find din nærmeste fagmand