Vi gør det nemt for dig:

Få en skarp pris på lugning af ukrudt

Nemt, hurtigt og gratis

Her kan du få 3 gratis og uforpligtende tilbud fra lokalområdet på lugning af ukrudt

Hjælp til haveservice

Hvad koster det at få luget ukrudt?

Prisen for at få luget ukrudt kan variere afhængigt af forskellige forhold. Det er især:

Hvor stort et område skal luges?

Jo større området er, jo højere vil prisen normalt være. Overvej om du vil betale timepris til din havemand eller have en fast pris på opgaven.

Hvor tæt er ukrudtet vokset

Hvis ukrudtet er vokset tæt og højt, vil det tage længere tid og kræve mere arbejde at fjerne det. Måske skal der også bruges maskiner som kan koste et tillæg.

Metoden der anvendes til at fjerne ukrudt:

Prisen kan også variere afhængigt af hvilken metode der anvendes til at fjerne ukrudtet. Håndlugning er normalt dyrere end at bruge en ukrudtsbrænder eller et hakkejern. Brug af gift kan være billigere, men også mere skadeligt for miljøet.

 

Generelt kan priserne for at få luget ukrudt variere fra nogle få hundrede kroner til flere tusinde kroner afhængigt af disse forhold.

Uanset hvad, kan det være en rigtig god idé at kontakte flere forskellige haveservice firmaer og bede om et tilbud, så du kan sammenligne priser og vælge den bedste løsning for dig og din have.

Vi har gjort det nemt for dig at indhente en pris på lugning af ukrudt. På siden her kan du nemt hente 3 tilbud fra haveservice firmaer i lokalområdet – gratis og uforpligtende.

Typiske timepriser for lugning af ukrudt

Hvis du laver en fast aftale med din lokale havemand, vil priserne i mange tilfælde ligge i dette leje (nb: Det vil variere fra person til person og priserne er derfor kun vejledende).

Lugning af ukrudt
Regn med ca. 425 kr/time ex moms

Rydning af buskads
Regn med ca. 450 kr/time ex moms

Fræsning (tillæg for maskine)
Regn med ca. 500 kr/time ex moms

Græsslåning
Regn med ca. 450 kr/time ex moms

Handyman opgaver
Regn med ca. 425 kr/time ex moms

Dertil kan komme tillæg ifht. kørsel, bortskaffelse eller specielle forhold omkring opgaven.

Tal med din havemand om, hvor mange timer han skønner, opgaven vil tage.

Sådan får du den bedste pris på lugning af ukrudt

Det kan altid betale sig at tænke økonomisk – også når du hyrer nogen til at luge ukrudt og andre haveopgaver. Her er nogle tips til, hvordan du får den bedste pris på arbejdet.

 

1: Få opgaven udført inden ukrudtet får fat

Det kan være en god idé at luge ukrudt i det tidlige forår, så du får det fjernet, inden det får fat. Se om du kan booke en havemand ind der.

2: Vælg en havemand fremfor en gartner

Der er som oftest forskel på timepriserne alt efter uddannelsesniveau. En havemand vil man typisk hyre ind til at luge ukrudt og andet havearbejde. En gartner har en bredere viden og ham vil du hyre ind hvis du skal have videreudviklet din have.

3: Få flere tilbud på opgaven

Når først du har fundet din havemand, vil du sikkert også bruge ham til næste år. Derfor kan der være mange penge at spare ved at finde den bedste og billigste fra starten.

4: Slå dig sammen med en nabo

Du kan ofte opnå en bedre pris hvis opgaven er større. Hør dine naboer om han skal komme forbi dem også og få en samlet pris på lugning af ukrudt.

Få en skarp pris på haveservice

Sådan bestiller du tilbud på opgaven:

Gartnerhjælp - sådan gør du

Husk at beskrive opgaven så godt, du kan

Når du vil have et præcist tilbud på lugning af ukrudt, så prøv at beskrive opgaven så præcist som muligt. Jo mere præcis du er desto mere præcis bliver prisen.

 

Beskriv gerne ting som:

  • Hvor stort er området
  • Hvor tilgroet er området
  • Er der noget specielt genstridigt ukrudt imellem
  • Skal havemanden komme regelmæssigt
  • Ønsker du andre services og ønsker en samlet pris på al havearbejdet
få en skarp pris på haveservice

Hvilke metoder kan man bruge til at fjerne ukrudt?

Der er flere måder at luge ukrudt på, og nogle metoder er mere effektive end andre. Det betyder at der også kan være forskel på prisen på opgaven, alt efter hvilken metode der bruges.

Håndlugning

Det betyder på med handsken og ned på alle fire. Det er den mest tidskrævende metode men er også den mest effektive måde at komme ukrudtet til livs.  

Brug en ukrudtsbrænder

En ukrudtsbrænder er et værktøj, der bruger varme til at dræbe ukrudtet. Det er en nem og hurtig måde at fjerne ukrudt på og derfor også rimeligt billig. Men det kræver en del forsigtighed, da man kan komme til at antænde noget i omgivelserne.

Brug et godt gammeldags hakkejern:

Et hakkejern gør det nemt at fjerne ukrudt ved roden, og det er også en hurtig måde at fjerne ukrudt på. Den metode er god i kombination med håndlugning.

Dæk ukrudtet med kompost.

Hvis du lægger en tyk lag kompost over ukrudtet, vil det ikke kunne få lys og derfor dø. Det er en langsommere metode, men det er en effektiv måde at fjerne ukrudt på. F.eks. så er det en god metode at anlægge bede. Du kan vælge at dække området med pap inden du lægger komposten på.

Brug af gift

Der er mange ukrudtsmidler på markedet, der kan bruges til at fjerne ukrudt. Det er en hurtig måde at fjerne ukrudt på, men det kan være skadeligt for miljøet og sundheden, og det kan også dræbe andre planter.

Derfor skal du finde din hjælp her

  • Nemt, hurtigt og gratis at indhente tilbud
  • Spar penge ved at få et skarpt tilbud
  • Støt lokalt – find din nærmeste fagmand