Vi gør det nemt for dig:

Få hjælp til rydning af buske og træer

Landsdækkende service

Her kan du få 3 gratis og uforpligtende tilbud fra lokalområdet til rydning af buske og træer

Søger du en god pris på rydning af træer og buske? Så er du kommet til det rette sted.

 

På siden her har vi gjort det super nemt for dig at indhente en god pris på rydning af en have eller en pris på rydning af en hel grund.

Her kan du hente 3 uforpligtende tilbud fra fagmænd i dit lokalområde. På den måde er du sikret den bedste pris – og der kan være ganske meget at spare ved at vælge den rigtige til opgaven.

Hvad er prisen på rydning af træer og buske?

Prisen for rydning af træer og buske kan variere afhængigt af flere faktorer, herunder omfanget af arbejdet, antallet og størrelsen af træer og buske, beliggenheden af området, adgangsforhold, lokale priser og eventuelt nødvendige tilladelser.

I artiklen kan du læse om nogle af de faktorer der påvirker en pris for rydning af træer og buske i din have.

 

Typiske timepriser på rydning af buske og træer

Hvis du hyrer en person ind på timebasis til rydning af din have, kan du ofte regne med priser i dette leje. Priserne er vejledende og kan variere fra firma til firma.

Rydning af buske
Regn med ca 450 kr/time ex. moms

Fældning af træer
Regn med ca 500 kr/time ex. moms

Flishugning (tillæg for maskine)
Regn med ca 500 kr/time ex.moms

Fræsning af området (tillæg for maskine)
Regn med ca. 500 kr/time ex moms

Samlet pris på rydning af en have eller grund
Det kommer meget an på omfanget af opgaven. Prisen starter i mange tilfælde ved 7000,- kr.

Ekstra tillæg

Dertil kan komme tillæg ifht. kørsel, bortskaffelse eller specielle forhold omkring opgaven.

Du kan også bestille tilbud på en samlet opgave, og i det tilfælde vil prisen variere ud fra de faktorer der er beskrevet på siden her.

Omfang af arbejdet:

Hvor mange træer og buske skal ryddes, og hvor store er de. Hvis der er mange træer eller buske, eller hvis de er store, vil det kræve mere arbejdskraft og tid at rydde dem. Det vil naturligvis påvirke prisen. Især kan prisen være højere hvis der er mange store træer der skal fældes. Fældning af et enkelt grantræ på 10 meter kan være 1500,- kr. Men der er naturligvis mulighed for rabat når der er tale om mange træer. Læs mere om priser på træfældning her.

Skal rødderne også ryddes

Hvis du ønsker rødderne fjernet, kræver dette en anden type maskiner, og det kan derfor have indflydelse på, hvad rydningen af buske og træer koster. Det kan være nødvendigt at bruge gravemaskiner for at fjerne store trærødder. Det kan også være det kan klares med rodfræsning. Husk at gøre det tydeligt om dette skal inkluderes i prisen, når du spørger efter tilbud. Du kan læse mere om stubfræsning her.

Hvor gode er adgangsforholdene til haven eller grunden:

Tjek adgangsforholdene til området, hvor rydningen skal finde sted. Er der begrænset adgang til området, eller er det vanskeligt for udstyr at komme ind, kan det påvirke prisen, da det kan kræve ekstra arbejde eller udstyr.

Nødvendigheden af bortskaffelse af affald:

Er der er behov for at fjerne det ryddede træ- og buskmateriale? Så vil der være omkostningerne ved bortskaffelse, såsom leje af en affaldscontainer eller betaling for afhentning af affaldet af den person, der hyres ind til opgaven.

Kræver arbejdet tilladelser:

Nogle områder kan kræve tilladelser eller tilladelser til at fælde træer eller rydde buske. Sørg for at undersøge lokale regler og bestemmelser eller spørg din fagmand, om der er noget der vil have indflydelse på prisen af selve rydningsarbejdet.

Kan du finde hjælp i dit lokalområde?

Det er en fordel at bestille hjælp til opgaven fra lokalområdet, da prisen på transport er mindre. Men husk, der også kan være store forskelle på prisen fra de forskellige firmaer. Det er altid en rigtig god idé at indhente flere tilbud – især hvis du skal have ryddet et større område med træer og buske.

På siden her kan du få hjælp uanset hvor du bor i landet.

Få flere tilbud på rydning af din have eller en grund

Det er en god idé at indhente tilbud fra flere havemænd i området, så du kan sammenligne priser og tjenester. Der kan være mange penge at spare, ved at finde det rigtige tilbud. Især hvis det er et større stykke arbejde som f.eks. rydning af en grund.

I nogle tilfælde vil du ikke have brug for alle ydelser, og derfor er det vigtigt at vide, hvad du ønsker inkluderet når prisen på opgaven beregnes.

Husk det er vigtigt at have en klar aftale med gartneren om omfanget af arbejdet, priserne og eventuelle vilkår, før arbejdet påbegyndes.

Sådan bestiller du tilbud på opgaven:

Gartnerhjælp - sådan gør du

Husk at beskrive opgaven så detaljeret som muligt

Når du indhenter tilbud på træ- og buskrydning, er det vigtigt, du beskriver opgaven så præcist som muligt. På den måde bliver din pris mere præcis og der opstår ikke nogle overraskelser.

 

Beskriv gerne ting som:

 • Antal m2 der skal ryddes. 
 • Skal der klargøres til f.eks. drivhus eller terrasse
 • Er der evt. tale om total rydning af en grund
 • Typen af buskads
 • Antal større træer der skal fjernes
 • Diameter på træerne
 • Skal rødderne fjernes
 • Ønsker du at få fjernet affald eller klarer du det selv
 • Hvordan er adgangsforholdene til haven der skal ryddes
Rydning af en have

Der er forskel på om du blot skal have ryddet buske og træer eller om du også gerne vil have fjernet rødder og gjort pladsen helt klar til etablering af f.eks. drivhus eller terrasse.

Derfor skal du finde din hjælp her

 • Nemt, hurtigt og gratis at indhente tilbud
 • Spar penge ved at få et skarpt tilbud
 • Støt lokalt – find din nærmeste fagmand