Vi gør det nemt for dig:

Skal du have hjælp til at fælde et træ?

Nemt, hurtigt og gratis

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud fra lokalområdet til at fjerne de træer, der driller

Sådan gør du det så billigt som muligt at få fældet et træ

Det er ikke nogen hemmelighed at det kan være ret dyrt at få fældet et træ – i al fald hvis du er uheldig. I denne artikel får du tips til, hvad du selv kan gøre for at gøre det så billigt som muligt at få fældet et træ.

 

Fjern træet om vinteren

Rigtigt mange firmaer der tilbyder træfældning er enkeltmandsfirmaer. Det betyder også at der kun er en vis mængde tid at gøre godt med. Det kan derfor være en fordel at få opgaven gjort udenfor sæson.

Traditionelt set er der flere opgaver i gartner og skovbrug faget om sommeren end om vinteren, så derfor kan du være heldig at få en bedre pris i lavsæsonen. Hvis et firma har ordrer i bogen for den næste måned, ja så er der en tilbøjelighed til at de næste tilbud der sendes ud, vil være lidt dyrere.

 

Placering og adgang til træet

Det drejer sig om at reducere den tid, din fagmand bruger på opgaven. Her kan du med fordel se på, hvor nemt eller svært det er at få adgang til det træ, der skal fældes.

Er der vanskelig adgang, skal der måske mere manuelt arbejde til. Især hvis du har bestilt hjælp til at bortskaffe grene og stamme.

Gør alt hvad du kan for at din arbejdsmand kan få så nem adgang med maskineriet som muligt. Har du ikke selv adgang via din egen grund, så kan det være at der kan skaffes nem adgang ved at spørge en nabo.

 

God plads til at udføre arbejdet

Det har også ret stor betydning at din træfælder har gode arbejdsbetingelser. Sørg for at pladsen er ryddet, så det er så nemt for ham som muligt at skære træet op på sikker vis.

Når du indhenter tilbud, kan du sige til din fagmand at du står for at fjerne alt der måtte stå under træet, så der er fri og nem adgang.

 

Sørg selv for bortskaffelse af grene og stammer

Der er virkeligt mange penge at spare hvis du er villig til selv at fjerne affaldet. Dette er en tidstung opgave, og her er der virkeligt noget af hente.

Få venner og familie til at komme med en trailer, og kør tingene på genbrugsstationen. Du kan også lave et kvashegn i haven med grenaffaldet – det er til stor glæde for dyr og insekter.

 

Sælg stammerne til nogle der ønsker at bruge det til brændsel

God brænde er ofte i høj kurs, så overvej at tjene en ekstra skilling ved at sælge stammerne til en, der ønsker at bruge det til brændsel. I dette tilfælde kan du også vælge at gøre det på betingelse af, at han selv skærer træet op og fjerner det. På den måde er der rigtigt mange penge at spare på opgaven, og du får arbejdet gjort uden selv at lægge den store indsats. Du kan f.eks. sælge det på www.dba.dk

 

Få 3 tilbud på træfældning fra en i dit lokalområde

På denne side kan du gratis indhente 3 tilbud fra træfældere i dit lokalområde. På grafikken herunder kan du se hvordan det fungerer.

Sådan fungerer det

Gartnerhjælp - sådan gør du

Derfor skal du finde din hjælp her

  • Nemt, hurtigt og gratis at indhente tilbud
  • Spar penge ved at få et skarpt tilbud
  • Støt lokalt – find din nærmeste fagmand