Vi gør det nemt for dig:

Hvad er prisen på stubfræsning?

Nemt, hurtigt og gratis

Se priser på stubfræsning og få 3 gratis tilbud fra lokalområdet. 

Det kan godt betale sig at kigge sig omkring efter den bedste pris på stubfræsning, for det kan være mange penge at spare.

På siden her kan du få en fornemmelse af, hvad det vil koste at få fjernet en eller flere træstubbe. Samtid kan du få 3 gratis tilbud fra firmaer i dit lokalområde – helt uforpligtende.

Denne side indeholder reklamelinks

Stubfræsning udført professionelt

Hvad koster det at få lavet stubfræsning?

Det er svært at give præcise priser, da priserne på stubfræsning vil variere afhængigt af flere forskellige ting. Det er f.eks.  størrelse på stubben i bredde og højde, antal stubbe der skal fræses, adgangsforhold og om der er specielle forhold der skal tages højde for.

Det bedste er altid at kontakte et lokalt firma, der tilbyder stubfræsning, og bede om en pris på din specifikke opgave. Her vil du specificere opgaven, og firmaet vil kunne give dig en pris på opgaven.

Du kan ofte vælge mellem at få en fast pris på opgaven eller at få et tilbud per fræset stub.

3 hurtige pris- estimater på stubfræsning

(Obs: dette er blot priseksempler. Prisen varierer fra firma til firma).

Fræsning af 3 stk stubbe ø 75 cm
Regn med ca 1800-2400 kr.

Fræsning af 4 stk stubbe ø 25 cm
Regn med 1000-1400 kr.

Fræsning af 10 m2 bambus
Regn med 1000-1500 kr

Dertil kan komme tillæg ifht. kørsel eller specielle forhold omkring opgaven.

Hvordan beregner man prisen på en enkelt stub?

Først og fremmest skal den måles rigtigt op.

Mange måler diameteren på selve stubben, men den korrekte måde at gøre det på er at måle stubben hvor den er bredest ved jordoverfladen.

Ved større træer er der ”fødder” der stikker ud. Og det er altså som oftest længden fra bredeste punkt til bredeste punkt, der tæller. Roden er nemlig meget bredere og større under jorden, end det man ser på overfladen, og derfor skal dette tages med i betragtning, når prisen skal beregnes.

Her beregner man så ofte en pris per cm, som ofte beløber sig til mellem 10-15 kr. inkl moms afhængigt af firmaet og kompleksiteten af opgaven.

Det bedste er altid at kontakte et lokalt firma, der tilbyder stubfræsning, og bede om en pris på din specifikke opgave. Her vil du specificere opgaven, og firmaet vil kunne give dig en pris på opgaven. Du kan ofte vælge mellem at få en fast pris på opgaven eller at få et tilbud per fræset stub.

 

Lidt flere eksempler på opgaver med stubfræsning

(Obs: dette er blot priseksempler. Prisen varierer fra firma til firma).

Fræsning af 1 stk stub ø 125 cm
Regn med ca 1300-1500 kr

Fræsning af 7 stk stubbe ø 10 cm
Regn med 700-900 kr.

Dertil kan komme tillæg ifht. kørsel eller specielle forhold omkring opgaven.

Dybden af fræsningen har inflydelse på prisen

I de fleste tilfælde så fræses stubben 20-25 cm ned i jorden. Det vil sige, det ikke blot er overfladetræet, der fjernes. I nogle tilfælde kan der være ønske om at fjerne stubben så dybt som muligt. Det kræver specialudstyr at fræse stubben i dybden.

Dette kan have en indflydelse på prisen, så husk at være specifik omkring dette, når du bestiller dit tilbud. Både fordi det har indflydelse på prisen, men også fordi at det er vigtigt at vælge et firma, med det rette materiel.

dybde afgør pris på stubfræsning

Sådan bestiller du tilbud på opgaven:

Gartnerhjælp - sådan gør du

Husk der ofte er et minimumsgebyr for udførsel af rod- og stubfræsning

 

Det koster altid tid og penge at starte en opgave op. Derfor tager mange firmaer et minimumsbeløb for opstart af opgaven. Dertil vil der ofte være et kørselstillæg på opgaven, da det er tungt maskineri der skal transporteres. Du kan vælge et lokalt firma for at minimere prisen, eller sørg for at spørge ind til kørselstillæg, hvis ikke du vælger et lokalt firma til opgaven. Du kan læse lidt mere om at få udført stubfræsning her.

 

Penge at spare på større stubfræsningsopgaver

 

Der kan være en del penge at spare på større opgaver. Derfor kan det være en god idé at tage direkte kontakt til et firma for at få en skarp pris, hvis du skal have ryddet 5-10 stubbe eller flere – eller måske endda skal have ryddet buske og træer på en hel grund. Det er i disse tilfælde at der kan forhandles og du kan få de bedste priser på stubfræsning.

5 tips til at spare penge på stubfræsning

1: Sørg for at skære stubben ned til jordniveau.

På den måde er opgaven lige til at gå til for stubfræseren. Er stubben for høj, så vil firmaet skulle bruge tid til at skære den ned i niveau, og på den måde kan du selv forberede opgaven så godt som muligt.

2: Tilbyd selv at stå for fjernelse af muld og flis.

Når fræsningen udføres, vil der være et overskud af muld og flis. Spar penge ved selv at stå for fjernelse. Det vil kunne bruges til jævning af huller eller til at tilføre organisk materiale til dine bede. 

3: Gør adgangen til opgaven nem og sørg for at fjerne omgivende buskads.

Hvis opgaven er lige til at gå til, vil det gå hurtigere og du kan spare penge på opgaven.

4: Vælg et lokalt firma for at minimere udgifter til transporten.

På siden her kan du gratis hente op til 3 uforpligtende tilbud fra dit lokalområde.

5: Få flere tilbud på opgaven.

Der kan være penge at spare ved at få flere tilbud, da du så kan vælge det firma, der har udstyr og en prispolitik, der passer til din opgave. Men husk at billigst er ikke altid bedst. Sørg for at gøre op med dig selv, hvad du forventer af det udførende firma.

Derfor skal du finde din hjælp her

  • Nemt, hurtigt og gratis at indhente tilbud
  • Spar penge ved at få et skarpt tilbud
  • Støt lokalt – find din nærmeste fagmand