Vi gør det nemt for dig:

Find den skarpeste pris på træfældning

Nemt, hurtigt og gratis

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud fra lokalområdet til træfældning nu

Leder du efter den skarpeste træfældnings pris?

Hvad koster træfældning? Det kan godt betale sig at stille sig selv det spørgsmål, for der kan være mange penge at spare ved at indhente flere tilbud på træfældning og finde den person i lokalområdet, der matcher din opgave med den skarpest mulige pris.

På siden her kan du nemt indhente 3 tilbud fra fagpersoner i dit område.

Alt du behøver er at beskrive opgaven så detaljeret som muligt. Herefter vil du modtage 3 tilbud fra træfældere i dit område, der er klar til at byde ind på din opgave.

3 hurtige pris- estimater på træfældning

(Obs: dette er blot priseksempler. Prisen varierer fra firma til firma).

Grantræ: Pris for fældning af 10 meter højt grantræ, 25 cm i diameter. Du klarer selv bortskaffelsen.
Ca 1.500,-

Fyrretræ: Pris for fældning af 14 meter højt fyrretræ. 22 cm i diameter. Tilbud inkl. bortskaffelse og udskæring til brænde.
Ca. 6.900,-

Løvtræ: Pris for fældning af 10 meter højt løvtræ. 35 cm i diameter. Leverandøren klarer bortskaffelse af grene og kvas.
Ca 4.300 kr.

Sådan fungerer det

Gartnerhjælp - sådan gør du

Hvad koster fældning af træer?

Prisen på at få fældet et eller flere træer kommer delvist an på forskellige forhold omkring selve fældningen. Nogle af de forhold, som en professionel træfælder vil basere sit tilbud omkring er nedenstående. Derfor er det en god idé at have det med i din beskrivelse af opgaven, når du henter et tilbud.

  • Træsorten
  • Antal træer der skal fældes
  • Størrelse/ tykkelse på træet
  • Placering og eventuelle risici i forhold til omgivelser som bygninger og højspændingsledninger
  • Er der grene, der skal beskæres inden fældning

 

Dette er uddybet lidt mere i det følgende.

Hvad koster det at få fældet et træ?

6 ting der kan have indflydelse på prisen på træfældning

Din træfælding pris afhænger naturligvis af, hvor meget du skal have lavet. Er du selv klar til at lave noget af arbejdet selv, ja så vil det naturligvis være billigere at få fældningen klaret. Her er 5 ting, der har indflydelse på prisen på opgaven.

Type af opgave

Det har naturligvis betydning, hvilken type opgave du skal have løst. Er der tale om fældning af træer ved rod, eller er det en topkapning. Er det store eller små træer og hvor er de placeret. Prøv at være så specifik som muligt når du ønsker en skarp pris på træfældning.

Størrelse, diameter og træsort

Det kan have betydning, om der er tale om løvtræ, fyrretræ eller grantræ. Dertil er det vigtigt med et estimat på højden og diameter på træet. Beskriv hvor mange træer, der er tale om, og vær specifik på typen og størrelsen. På den måde er det langt nemmere for træfælder at give en præcis pris på opgaven.

Bortskaffelse af kvas og grene

Har du selv mulighed for at bortskaffe grene og trækvas, så kan du gøre projektet en del billigere. De fleste leverandører tilbyder denne service, og hvis du gerne vil have dem til at gøre det, så husk at nævne det.

Et tip er at lave et kvashegn et sted i haven. Dette er en nem måde at arrangere grenene på, det fylder ikke specielt meget og det er særdeles godt for dyr og biodiversitet i haven.

Opskæring af stammer

Rigtigt mange ønsker at få stammen skåret op i passende stykker, så de er nemmre at håndtere og evt. kløve til brænde. De fleste leverandører gør gerne dette for dig. Skal du bruge træet til fyring, er det en god ide at angive et mål der passer til din brændeovn, så træstubbene får en passende størrelse.

Kløvning af træ så det er klart til opbevaring i brændeskur

Nogle firmaer tilbyder fuld service, og kan også hjælpe med kløvning af træet. På den måde er det klart til at komme i brændeskuret med det samme. Hvis du vil have denne service med, er det vigtigt du nævner det, da ikke alle tilbyder denne service. Læs mere om pejsebrænde.

Kørselsafstand til opgaven

Når du søger tilbud via denne side, så er det lokale levarandører der kommer med en træfælding pris. Det betyder at prisen på kørsel ofte er begrænset. Men det er selvfølgeligt en god ide at sørge for at denne pris indregnes i de forskellige tilbud.

Måske dette har givet svar på spørgsmålet om hvad det koster at få fældet et træ. Ønsker du at gå efter den billigst mulige løsning, så kommer her nogle tips:

Sådan kan man gøre det billigere at få fældet et træ

Det kan føles som en dyr affære at få fældet et træ. Her er nogle tips til at gøre det billigere:

Indhent flere tilbud

Find nogle forskellige træfældningsfirmaer og indhent tilbud fra flere af dem. Sammenlign priser og tjenester for at finde det bedste tilbud.

Vælg det rigtige tidspunkt

Vælg det rigtige tidspunkt på året til at få træet fældet. Nogle træfældningsfirmaer kan tilbyde lavere priser i lavsæsonen, når der ikke er så stor efterspørgsel.

Fjern grene selv

Hvis du er i stand til det, kan du spare penge ved at fjerne grene fra træet selv, før træfældningsfirmaet kommer. Dette kan reducere den tid, det tager at fælde træet og dermed også prisen.

Overvej at sælge træet

Hvis træet er af høj kvalitet, kan du muligvis sælge det til brændsel. Nogle afhenter gerne fordi det er billig bræde for dem. Dette kan hjælpe med at dække nogle af omkostningerne ved træfældningen.

Søg efter lokale firmaer

Lokale firmaer kan ofte tilbyde mere konkurrencedygtige priser sammenlignet med større træfældningsfirmaer. Søg efter lokale virksomheder og indhent tilbud fra dem.

Aftal en fast pris

Få en skriftlig aftale om en fast pris, inden arbejdet begynder. Dette kan hjælpe med at undgå uventede ekstraudgifter og sikre, at du ikke betaler mere end nødvendigt.

Spørg i lokalmiljøet om nogle vil gøre det

Nogle har held med at få løst opgaven ved at spørge i en lokal facebook gruppe, om nogle vil fælde et træ mod at de får brændet. Det er måske den billigste måde at få fældet et træ på. Men vær obs på at denne løsning kun er god, hvis det er et lettilgængeligt, sygdomsfrit træ. Er det ikke det, så skal der formodentligt professionel hjælp til.

Hvad koster træfældning? Og hvordan gør man det billigere?

Derfor skal du finde din hjælp her

  • Nemt, hurtigt og gratis at indhente tilbud
  • Spar penge ved at få et skarpt tilbud
  • Støt lokalt – find din nærmeste fagmand