Vi gør det nemt for dig:

Find den skarpeste træfældning pris

Nemt, hurtigt og gratis

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud fra lokalområdet til træfældning nu

Leder du efter den skarpeste træfældning pris?

Hvad koster træfældning? Det kan godt betale sig at stille sig selv det spørgsmål, for der kan være mange penge at spare ved at indhente flere tilbud på træfældning og finde den person i lokalområdet, der matcher din opgave med den skarpest mulige pris.

På siden her kan du nemt indhente 3 tilbud fra fagpersoner i dit område.

Alt du behøver er at beskrive opgaven så detaljeret som muligt. Herefter vil du modtage 3 tilbud fra træfældere i dit område, der er klar til at byde ind på din opgave.

3 hurtige pris- estimater

(Obs: dette er blot priseksempler. Prisen varierer fra firma til firma).

Grantræ: Pris for fældning af 10 meter højt grantræ, 25 cm i diameter. Du klarer selv bortskaffelsen.
Ca 1.500,-

Fyrretræ: Pris for fældning af 14 meter højt fyrretræ. 22 cm i diameter. Tilbud inkl. bortskaffelse og udskæring til brænde.
Ca. 6.900,-

Løvtræ: Pris for fældning af 10 meter højt løvtræ. 35 cm i diameter. Leverandøren klarer bortskaffelse af grene og kvas.
Ca 4.300 kr.

Sådan fungerer det

Gartnerhjælp - sådan gør du

6 ting der kan have indflydelse på prisen på træfældning

Din træfælding pris afhænger naturligvis af, hvor meget du skal have lavet. Er du selv klar til at lave noget af arbejdet selv, ja så vil det naturligvis være billigere at få fældningen klaret. Her er 5 ting, der har indflydelse på prisen på opgaven.

Type af opgave

Det har naturligvis betydning, hvilken type opgave du skal have løst. Er der tale om fældning af træer ved rod, eller er det en topkapning. Er det store eller små træer og hvor er de placeret. Prøv at være så specifik som muligt når du ønsker en skarp pris på træfældning.

Størrelse, diameter og træsort

Det kan have betydning, om der er tale om løvtræ, fyrretræ eller grantræ. Dertil er det vigtigt med et estimat på højden og diameter på træet. Beskriv hvor mange træer, der er tale om, og vær specifik på typen og størrelsen. På den måde er det langt nemmere for træfælder at give en præcis pris på opgaven.

Bortskaffelse af kvas og grene

Har du selv mulighed for at bortskaffe grene og trækvas, så kan du gøre projektet en del billigere. De fleste leverandører tilbyder denne service, og hvis du gerne vil have dem til at gøre det, så husk at nævne det.

Et tip er at lave et kvashegn et sted i haven. Dette er en nem måde at arrangere grenene på, det fylder ikke specielt meget og det er særdeles godt for dyr og biodiversitet i haven.

Opskæring af stammer

Rigtigt mange ønsker at få stammen skåret op i passende stykker, så de er nemmre at håndtere og evt. kløve til brænde. De fleste leverandører gør gerne dette for dig. Skal du bruge træet til fyring, er det en god ide at angive et mål der passer til din brændeovn, så træstubbene får en passende størrelse.

Kløvning af træ så det er klart til opbevaring i brændeskur

Nogle firmaer tilbyder fuld service, og kan også hjælpe med kløvning af træet. På den måde er det klart til at komme i brændeskuret med det samme. Hvis du vil have denne service med, er det vigtigt du nævner det, da ikke alle tilbyder denne service. Læs mere om pejsebrænde.

Kørselsafstand til opgaven

Når du søger tilbud via denne side, så er det lokale levarandører der kommer med en træfælding pris. Det betyder at prisen på kørsel ofte er begrænset. Men det er selvfølgeligt en god ide at sørge for at denne pris indregnes i de forskellige tilbud.

Derfor skal du finde din hjælp her

  • Nemt, hurtigt og gratis at indhente tilbud
  • Spar penge ved at få et skarpt tilbud
  • Støt lokalt – find din nærmeste fagmand